Ombygging

OMBYGGING, PÅBYGG ELLER RENOVERING

Vi Stensland & Byberg har et sterkt ønske om å finne den beste løsningen for din bolig, både teknisk og estetisk. Skal du ha ny dør, gang, garasje eller rett og slett mer arealeffektiv utnyttelse av eksisterende bolig, da er vi rett firma for jobben. Vi hjelper deg med alle typer jobber, ingen utfordring er for liten. I flere år har vi utført denne type jobber og setter vår stolthet i å gjøre en skikkelig jobb – fornøyde kunder er vår aller beste referanse. Har du planer om større eller mindre utbedringer av boligen kommer vi hjem til deg for en uforpliktet befaring. Slik kan vi hjelpe til med å se hvilke muligheter som finnes. Vi skreddersyr selvfølgelig løsninger etter budsjett, ønsker og behov.

Brim arkitektur ved Ingunn Waarum

OMBYGGING

Vi tilbyr alt fra små ansiktsløftninger til totale forvandlinger. For oss er det viktig å forstå hvilke behov og ønsker dere har. På den måten finner vi de beste løsningene for selve ombyggingen på samme tid som vi tar vare på alle kvalitetene som allerede finnes i huset.

PÅBYGG

Lurer dere på redesign, mer funksjonell utnyttelse, en ekstra etasje, tilbakeføring til klassiske tidsepoker eller stedstilpasset skap og hyller? Vi kan hjelpe med alt! Påbygg kan for eksempel være en del av det originale huset – i samme materialer, slik at det blir en forlengelse av den gamle bygningen. Eller man kan bygge i en mer moderne stil, der påbygget skiller seg ut fra det eksisterende huset og får et unikt uttrykk og mer moderne preg. Mulighetene er mange.

Brim arkitektur ved Ingunn Waarum

Brim arkitektur ved Ingunn Waarum

RENOVERING

Dersom du har en bolig som har behov for oppussing kan det være lurt å se på om også planløsningen kan forbedres. Livets faser forandrer seg og man får nye behov, samtidig kan det være viktig å tenke langsiktig når du først skal i gang. Å renovere bidrar til å øke boligens verdi og kanskje er det rimeligere enn du tror.